Palvelut

Sisäkatot

Toimitamme julkisten tilojen sisäkatot materiaaleineen. Asennamme kaikentyyppisiä alas laskettuja kattoja tunnettujen valmistajien materiaaleista.

Akustointi

Akustointi tarkoittaa äänenvaimentamista ja haitallisen jälkikaiunnan estämistä. Tähän käytetään akustisia, pinnoitettuja, mineraalivillalevyjä. tarvetta tällaiseen on esim. kouluissa, toimistoissa ja tehdassaleissa. Musiikkisaleissa ja auditorioissa käytetään myös ääntä heijastavia - usein vinoja pintoja tai tilanteen mukaan muunneltavia kääntyviä elementtejä.

Levyväliseinät

Asennamme levyväliseinät materiaaleineen kaikkiin tiloihin, niin asuinkerostaloihin kuin virasto- ja toimistotiloihin. Vaativampia levyseiniä korkeine ääneneristysvaatimuksineen olemme myös tehneet esim. musiikkisaleihin, elokuvateattereihin ja hotelleihin. Yleisimmin pintalevynä on erikoiskova kipsilevy, runkona metalliranka, usein mineraalivillaeriste seinän sisällä estämässä äänen kaikuefektiä.

Järjestelmäväliseinät

Asennamme Länsi-Suomen alueella Muotolevy Oy:n valmistamia Nordia, Skandia ja Alumia-järjestelmäseiniä. Voimme tarvittaessa asentaa myös muiden valmistajien järjestelmäseiniä. Toimistoseinien etuna on siirreltävyys ja muunneltavuus. Järjestelmään sisältyvät myös ovet ja sisäikkunat. Pinnoitevaihtoehtoja on useita, tapettipinnasta, maalattuun tai viilupintaan. Liukuovia, lasiseiniä puu- tai alumiinirunkoisena. Referenssejä on mm. HK Scan Oyj turun pääkonttori, Ålandsbanken Maarianhaminan, Turun ja Paraisten konttorit, Tapiolan Turun konttori.

Yhteystiedot

Puhelinnumero
0400 520 547

Sähköpostiosoite
jouko.paju@kaarinanpuutyo.fi

Osoite
Asianajajankatu 2, 20780 Kaarina